UncategorizedCool Clogs schuift aan bij Vaktaal
op de radio bij Vaktaal - Mirella van Daelen over Cool Clogs en het vak marketing en communicatie

Cool Clogs schuift aan bij Vaktaal

27 januari aan het eind van de middag was het dan eindelijk zover. Bij Vaktaal mocht ik Gertjan Pijnenburg vertellen over mijn vak. Wat was het leuk! Er is inmiddels een samenvatting beschikbaar van dit gesprek. Klik op onderstaand bestand om deze te luisteren.

Cool Clogs bij Vaktaal Langstraat FM

Vaktaal schreef: “Met communicatie laat je jouw doelgroep weten wat je voor hen kunt betekenen. En doe je dit op een slimme manier, dan levert je dit nieuwe klanten en dus omzet op. Mirella van Daelen vertelde afgelopen donderdag bij Vaktaal hoe zij met haar bedrijf Cool Clogs – Creatieve Communicatie u hiermee kan helpen.”

Langstraat FM en Gertjan Pijnenburg, super bedankt voor de uitnodiging. Het was erg leuk om te doen! Ook Jeeke bedankt voor het aandragen.

Geef een reactie